Autós játékok

Mindenkinek aki az autós játékok szerelmese kedvence lesz ez a blog, ahol időről időre, felteszünk egy-egy autós játékot!

Friss topikok

Online autós játékok....

2013.04.16. 09:12 Nebel

Vintage Skill Parking

Címkék: játék játékok online játék ingyen játékok autós játék parkolós játék parkolós játékok

vintage.jpgMost is egy parkolós játékkal szeretném az autós játékaink kínálatát bővíteni. Az előző parkolós játék is nagyon jó volt, és bár az nem rég került fel, ezt nem tudtam kihagyni! A játék azért tetszett meg nagyon, mert régi olds mobilokkal, vintage kocsikkal kell beparkolnod a megfelelő helyekre. Ezek nagyon értékes autók ezért vigyázni kell ám rájuk rendesen! A dolgot nehezíti, a folyamatosan visszafelé pörgő idő, ami ha elfogy elbuktad a feladatot! 

Szólj hozzá!

2013.04.03. 14:56 Nebel

Parkolós játékok

Címkék: játék játékok online játék autós játék autós játékok parkolós játék parkolós játékok

parkolós játékA parkolós játékok az autó vezetés egy - főleg a nők számára - legnehezebb részével a parkolással foglalkoznak. Ezekben a játékokban általában megadott helyekre kell autónkkal, vagy ennél is nagyobb járművünkkel beparkolni, természetesen úgy, hogy a semmit és senkit nem törünk össze!:) Léteznek olyan parkolós játékok amelyekben, nem is szárazföldi járművekkel kell, ezt a manővert végrehajtani hanem például hajókkal!

Szólj hozzá!

2013.03.31. 08:29 Nebel

Ingyenes autós játékok

Címkék: játék játékok online játék online játékok autós játék autós játékok online autós játékok

Szinte nem is tudunk már olyan embert mondani, aki ne játszott volna online játékkal. Ezeknek a játékoknak a népszerűsége, megjelenésük óta töretlen! És olyan emberről sem nagyon beszélhetünk aki ne találkozott volna még ingyenes autós játékkal. Az online játékok egészére levetítve, az ingyenes autós játékok csak egy kis szelete ennek a "piacnak", de mégis nagyon meghatározó rész ez! Ugyanis az autós játékok szerelmesei, sokkal "hűségesebb" játékosok a többi játék típushoz képest!

Szólj hozzá!

2013.03.24. 14:26 Nebel

Maximulátor -- a virtuális autóversenyzők magyar álma

Címkék: játék játékok 3d online játékok ingyen játékok autós játék autós játékok 3d játékok autószimulátor játékok online

Egy új, hazai találmányról számolhatunk be nektek, mellyel elsősorban a keményvonalas autószimulátorok rajongóit célozzák az alkotók. Bár hasonlót már láttunk korábban, a teljesen virtuális műszerfal ötlete mindenképp dicséretes, nem is beszélve a folyamatos mozgásérzékelésről.

Mindig örömünkre szolgál, ha magyar fejlesztésről számolhatunk be, különösen, ha még érdekes újdonságról is van szó. Most is ez a helyzet, ugyanis a hazai Maximulátor Kft. találmánya nemcsak különleges autós élményt nyújt a keményvonalas versenyszimek szerelmesei számára, de még funkciójában is hasznos lehet, hisz minden bizonnyal nem mindegy, hogy érzi-e a szobapilóta a közelgő kanyar okozta súrlódást, vagy sem.

Szólj hozzá!

2013.03.12. 17:29 Nebel

Race Aganist winter autós játék

Címkék: verseny autós játék autós játékok versenyzős játékok versenyzős játék online autós játékok online autós játék

autos-jatekok.jpgVersenyezz az autóddal télen! Így nem csak az ellenfeleidet kell legyőznöd ebben a versenyzős játékban, hanem a természetet és a fizikát is. Ugyanis az út rendkívül módon csúszik! A pályán körbe-körbe kell menni, és a cél hogy Te legyél a leggyorsabb. A pályán négy autó versenyezik. Alapból három a géppel van, de ha akarod barátoddal is összemérhetitek a tudásotokat, mert van a játékban kétszemélyes mód is!

Szólj hozzá!