Autós játékok

Mindenkinek aki az autós játékok szerelmese kedvence lesz ez a blog, ahol időről időre, felteszünk egy-egy autós játékot!

Friss topikok

Online autós játékok....

2013.04.03. 14:56 Nebel

Parkolós játékok

Címkék: játék játékok online játék autós játék autós játékok parkolós játék parkolós játékok

parkolós játékA parkolós játékok az autó vezetés egy - főleg a nők számára - legnehezebb részével a parkolással foglalkoznak. Ezekben a játékokban általában megadott helyekre kell autónkkal, vagy ennél is nagyobb járművünkkel beparkolni, természetesen úgy, hogy a semmit és senkit nem törünk össze!:) Léteznek olyan parkolós játékok amelyekben, nem is szárazföldi járművekkel kell, ezt a manővert végrehajtani hanem például hajókkal!

Ezek még az autós parkolós játékoknál is nehezebbek, hiszen egy vizen közlekedő jármű azért nem tudom olyan gyorsan megállni, vagy irányt váltain. Azoknak, aki most ismerkednek a parkolós játékokkal inkább a hagyományos autós változatokat ajánlom elsőre. Neki már az is kihívás lesz! Itt is van egy, mindjárt! Lehet gyakorolni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineautosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr705190962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása