Autós játékok

Mindenkinek aki az autós játékok szerelmese kedvence lesz ez a blog, ahol időről időre, felteszünk egy-egy autós játékot!

Friss topikok

Online autós játékok....

2013.03.24. 14:26 Nebel

Maximulátor -- a virtuális autóversenyzők magyar álma

Címkék: játék játékok 3d online játékok ingyen játékok autós játék autós játékok 3d játékok autószimulátor játékok online

Egy új, hazai találmányról számolhatunk be nektek, mellyel elsősorban a keményvonalas autószimulátorok rajongóit célozzák az alkotók. Bár hasonlót már láttunk korábban, a teljesen virtuális műszerfal ötlete mindenképp dicséretes, nem is beszélve a folyamatos mozgásérzékelésről.

Mindig örömünkre szolgál, ha magyar fejlesztésről számolhatunk be, különösen, ha még érdekes újdonságról is van szó. Most is ez a helyzet, ugyanis a hazai Maximulátor Kft. találmánya nemcsak különleges autós élményt nyújt a keményvonalas versenyszimek szerelmesei számára, de még funkciójában is hasznos lehet, hisz minden bizonnyal nem mindegy, hogy érzi-e a szobapilóta a közelgő kanyar okozta súrlódást, vagy sem.

A srácok munkája ígéretes, ugyanakkor sajnos még nincs kész: ahhoz, hogy a piacra is betörhessen, támogatókra, befektetőkre van szükség, szóval aki úgy gondolja, hogy van pár fölös milliója, amit nem a Kickstarteren akar elosztogatni, nyugodtan keresse meg a vállalkozást a krisztian.konyhas@maximulator.hu email címen. Alant egy hivatalos videó az összes funkcióval -- erősen ajánlott megtekinteni, mi szívesen beleülnénk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineautosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr735165682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása