Autós játékok

Mindenkinek aki az autós játékok szerelmese kedvence lesz ez a blog, ahol időről időre, felteszünk egy-egy autós játékot!

Friss topikok

Online autós játékok....

2013.03.02. 08:31 Nebel

Gran Turismo 6 autós játék még idén?

Címkék: játék autós játék

Michael Denny, a Sony Worldwide Studios feje egy interjúban utalt rá, hogy az új epizód hamarabb érkezik, mint azt sokan gondolnák.

Amilyen sokáig tartott a Gran Turismo 5 autós játék elkészítése és megjelenése (még egy Prologue kiadást is kapott), annyira közelinek tűnik a Gran Turismo 6 premierje. Legalábbis, ha hinni lehet Michael Denny nyilatkozatának. A Sony Worldwide Studios vezetője ugyanis egy interjúban utalt rá, hogy az új epizód hamarabb megjelenik majd, mint azt most sokan gondolnák.


"Nézzétek meg, milyen autós játékok készülnek PS3-ra: The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6, valamint a külsős cégek fantasztikus játékai, mint az új Assassin's Creed és a GTA."


Az új Gran Turismot egyelőre nem jelentették be hivatalosan a Sony részéről, ám nyílt titokként kezelik a fejlesztését, amit az is alátámaszthat, hogy a Polyphony Digital előjegyzésében nem szerepel másik játék. Az új epizódot sokan egyértelműen a PlayStation 4 egyik nyitócímeként kezelik, ám a jelek szerint ugyanennyi az esély arra is, hogy a PS3 egyik utolsó exkluzív címe lehet. Utóbbi feltételezést erősíti az a híresztelés is, miszerint a játék már évek óta fejlesztés alatt áll.

forrás: playdome

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineautosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr785112730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása